~Tinggalkan link korang kat sini nanti i skodeng k~

Sunday, September 19, 2010

..::blurr(as usual)::..

**terlalu ramai yang update blog tentang pengalaman hari raya...
aku pula..
tiada mood nak update blog..
hehehehe...
bukan tiada cerita hari raya...
tapi..
nanti bila aku rajin aku update...**

**aku tengah blurr sekarang nih...
tak tahu nak buat apa..
sedangkan kerja banyak yang menanti...
apa yang bermain di kotak fikiran aku sekarang ini adalah berehat,berehat dan berehat...
mood cuti masih lagi menguasai diri aku..
maafkan saya ya encik dan puan lecturer...
nanti saya dah dapat ilham saya siapkan semua kerja2 saya.. ^_^ **

nota kaki: aku rindu dengan keluarga aku dan juga si dia...huhuhuhu~

3 comments:

Amirul Hadi said...

hahaha
ape kes??
ni update ko?
hahaha
ape daa

Amirul Hadi said...

hahaha
ape kes??
ni update ko?
hahaha
ape daa

me^mYseLF_n_i said...

ilex la bro...
nti i update ry i...