~Tinggalkan link korang kat sini nanti i skodeng k~

Tuesday, September 21, 2010

..::rindu zaman itu::..

**tiba-tiba hati aku terasa rindu pada kehidupan aku di matriks dulu...
terdapat 1001 cerita dan kenangan tak dapat aku lupakan...
aku sayangkan semua rakan-rakan dan kenangan aku..**

~rindukan mereka dan kekecohan didalam kelas~
~juga rindukan saat berlatih kawad..kenangan yang tak dapat dilupakan kena denda berlari keliling padang 10 pusingan..macam nak pengsan ^_^~
~mereka yang aku mula-mula kenal semasa menjejakkan kaki ke bumi matriks~
~aku juga rindukan yang ini..(oooppsss~!!)~
~ tak lupa juga buat teacher tersayang...setiap kali kelas teacher nih conferm kelas kecoh sebab teacher seorang yang happening n sporting...miss u so much teacher~

**yang pasti semua kenangan akan sentiasa tersimpan rapi didalam kotak ingatan aku**


4 comments:

noradzlina.kamdani said...

ha ha ha..mmg KECOH kelas tu...

me^mYseLF_n_i said...

sampai tcher pon pening kepala...hihihi~

Aiza Aidid said...

matrix n9 ke ni ek? =)

me^mYseLF_n_i said...

yup2..
m3x n9..