~Tinggalkan link korang kat sini nanti i skodeng k~

Wednesday, December 9, 2009

..::penantian::..

**waaa~
penantian ini sungguh menyeksakan..
bila la result exam nak keluar nie...
terseksa aku menunggu..**

Tuesday, December 1, 2009

~kembali~

**setelah lama aku menyepi...
tiba-tiba hari ini terasa seperti ingin mencoretkan sesuatu..**
** persoalan yang timbul sekarang ini di dalam benak ku hanya perkataan "kenapa??"
tetapi aku sendiri tidak pasti...
apakah maksud persoalan tersebut??
tanda tanya timbul di fikiranku seperti terdapat banyak tanda soal sedang berlegar-legar di atas kepala...
semacam ada satu perasaan yang kurang enak muncul di dalam hati ini..
persoalan yang aku sendiri tidak dapat rungkai kan...**
**rasa rindu juga turut bertandang ketika ini...
rindu pada rakan-rakan seperjuangan semasa sekolah,matrik,universiti...
terasa rindu yang amat mendalam bertandang di dalam hati ku...
semakin hari..
semakin ramai rakan-rakan seperjuangan ku mendirikan rumah tangga...
mereka melangkah ke satu fasa yang baru dalam kehidupan manusia...
apa-apa pun..
tahniah rakan-rakan ku...
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..**
**ketika entry ini di tulis...
hati ku tertanya-tanya..
apakah yang menantiku pada hari esok,lusa dan hari-hari yang bakal menjelma..
apakah kesudahan cerita hidup aku??**

Tuesday, November 10, 2009

..::ape masalahnya..::

**apa masalah kau..??
ataupun...
kau yang bermasalah??
hmmm~
aku sungguh kasihan dengan kau..
orang lain pun tension study juga..
tapi..
tak de la sampai macam tu sekali...
sekarang ni semua orang tengah menghadapi final...
bukan kau seorang...
aku rasa tak perlu kot buat muka ketat bila berjumpa dengan orang...
kalau sekali pun kau ade masalah...
jangan la tunjuk sangat dekat orang..
dan...
jangan la nak lepaskan kat kawan..
kalau kawan kau tak nak join sekali apa yang kau buat...
aku rasa tak perlu kot sampai macam tu sekali ekspresi muka kau..
kasihan..
kalau orang tengok pun...
orang akan cakap....
kalau kawan kau sekali pun puncanya...
tak perlu lah nak terasa hati sampai macam tu sekali...
tak semua kawan akan berperangai seperti yang kau mahu kan..
so..
kau kena lah faham....**

Sunday, November 8, 2009

..::proud::..

**aku nak share 1 lirik lagu ni dengan korang sume...
coz aku cam tersuke lak kt lirik dye...**
Proud


DBSK


[Jae Joong] Ashibaya ni toori sugiteku Dore dake no kisetsu Mou sugitan darou


[Yunho] Minareta keshiki wo aruite Tooi kioku kara Hitori nukedasenai mama


[Chang Min] Ikiba wo ushinai souna Sonna toki kimi to deatta..


[Jae Joong] Kono machi de Meguriatta Ima mo wasurenai yo Ano hi kara..


[Xiah] Takusan no Kanashimi toka Kakaeta fuan subete wo Kimi no nukumori de Omoide ni kaeta..


Proud of your love..


[Jae Joong] Hirotta futatsu no kaigara Mou ichido kimi ni Aeta youna kiseki


[Yoo Chun] Kimi ga soba ni itekuretara Whoa~ Kokoro no oku made Yasashii kimochi ni nareru [Chang Min] Hageshii ame ga futtemo Tsuyoi kaze ga fuku naka demo Whoa~


[Jae Joong] Kono ai wo Mamori nukeru Kimi to naraba kitto Koerareru.. (Oh~)


[Xiah] Sou hajimete (Whoa..) Omoeta kana Kono te wo hanasanai youni Zutto taisetsu ni Toki wo mitsumeyou.. Whoa~


[Jae Joong] Kono machi de Meguriatta Ima mo wasurenai yo Ano hi kara..


[Xiah] Ikiru koto Shinjiru koto Yorokobi e to kae nagara Itsumade futari Tomo ni arukou.. Proud of your love..


[Yoochun] Proud of your love..


[Yunho] Proud of your love..


[Jae Joong] Proud of your love..


[Chang Min] Proud of your love..


[Xiah] Proud of your love..




Translation Proud




Passing by at a quick pace

I wonder how much of a season had already gone?




Walking through the scenery I’ve become familiar with


Without being able to slip away


From these distant memories alone

It's like I completely lost my destination

That was the time when I met you


We met by chance along this road

Even now I can’t forget, ever since that day

Much of the sorrow and anxiety I held

Everything had been changed

Through the warmth of your memories

Proud of your love


Finding two shells Is just like a miracle..

Meeting you once more


If you're here beside me

Even the depths of my heart

Would be comfortable with this gentle feeling

Even if violent rain falls down

And strong winds blow about


I'll go out to protect this love

If we're together we can surely overcome all

Could I have thought like that at first?

So I don’t let go of this hand

I'll always gaze carefully at time


We met by chance along this road

Even now I can’t forget, ever since that day

Things that live on, things that I believe in

While changing towards happiness,

We’d both walk along together

Proud of your love


** lirik ni aku nk dedicate kan kt kawan2 aku...
and...
aku nak nasihatkan..
tak yah la ye nak trasa2 hati kalau ade kawan kita tak nak join study same2 ke...
makan same2 ke..
walaupun kita berkawan..
tak semestinya kena bersama dalam buat ape2 pon...
so..
korang kena faham gak...
:)

Saturday, November 7, 2009


T.T

**sekarang ni...
aq asik dapat berita..
lepas sorang..
sorang kawan aku kawen...
tapi...
just dapat berita je la..
tak di jemput pon..
sedih..**
**apa-apa pun..
tahniah aku ucapkan untuk korang..
semoga berbahagia sampai ke akhir hayat..**
~bila la pulak turn aku...~

..::my best buddy::..


Friday, November 6, 2009

..::secebis renugan::..

**Kalau kita mengamati terjadinya bencana ataupun gempa yang terjadi di Sumatera, sudah seharusnya kita menjadikannya sebuah iktibar dan muhasabah diri terhadap keadaan yang terjadi pada sekitar kita. Mari kita amati dan fikirkan,
1. Gempa Tasikmalaya : Pukul 15.04
2. Gempa Padang : Pukul 17.16
3. Gempa Susulan Padang : Pukul 17.58
4. Gempa Jambi : Pukul 8.52
Cuba lihat di dalam Al Qurýan, Surat dan ayat sesuai dengan saat-saat terjadinya gempa.
1. Gempa Tasikmalaya Jam 15.04 Surat Al Hijr (Surah-15) ayat 04 4. dan Kami tiada membinasakan sesuatu negeripun, melainkan ada baginya ketentuan masa yang telah ditetapkan.
2. Gempa Padang Jam 17.16 Surat Al Israaý (Surah-17) ayat 16 16. dan jika Kami hendak membinasakan suatu negeri, Maka Kami perintahkan kepada orang-orang yang hidup mewah di negeri itu (supaya mentaati Allah) tetapi mereka melakukan kedurhakaan dalam negeri itu, Maka sudah sepantasnya Berlaku terhadapnya Perkataan (ketentuan kami), kemudian Kami hancurkan negeri itu sehancur-hancurnya.
3. Gempa Susulan Padang Jam 17.58 Surat Al Israaý (Surah-17) ayat 58 58. tak ada suatu negeripun (yang durhaka penduduknya) , melainkan Kami membinasakannya sebelum hari kiamat atau Kami azab (penduduknya) dengan azab yang sangat keras. yang demikian itu telah tertulis di dalam kitab (Lauh Mahfuzh).
4. Gempa Jambi Jam 8.52 Surat Al Anfaal (Surah -8) ayat 52 52. (keadaan mereka) serupa dengan Keadaan Firýaun dan pengikut-pengikutny a serta orang-orang yang sebelumnya. mereka mengingkari ayat-ayat Allah, Maka Allah menyiksa mereka disebabkan dosa-dosanya. Sesungguhnya Allah Maha kuat lagi Amat keras siksaan-Nya**
~renungan buat diri ku yang sering alpa dan juga buat semua~

Monday, November 2, 2009

**aku inginkan ketenangan hati**
**aku inginkan ketenangan hati**

Thursday, October 29, 2009

..::rindu bertandang::..


** ni gambar budak2 batch11 skola aku dlu...
entah raya tahun bila entah gmbr ni...
tapi..
apa yang penting..
aku rindukan mereka....
banyak kenangan dengan mereka semua dari aku darjah 1 sampi la form 2..
tak kira la pahit ke..
manis ke..
masam ke..
masin ke...
mereka tetap kawan aku..
miss them so much...**
~masih mencuba memperbetulkan diri untuk menjadi yang terbaik~

Tuesday, October 27, 2009

diriku tidak mengerti...

**aku makin tak paham dengan orang dalam dunia ni...
lagi banyak tempat yang aku pergi..
lagi banyak ragam manusia yang aku dapat lihat...
dan macam-macam pengalaman hidup aku lalui..**
**orang kata pengalaman mengajar erti hidup...
aku tak dapat nk komen apa-apa..
lagi ramai orang yang aku jumpa..
lagi banyak ragam manusia yang aku sendiri tak mengerti...**
**aku sendiri tak faham..
kenapa mereka berani nak berbuatdemikian..
perempuan yang curang..
aku lebih suka panggil orang camtu playgirl...
kata sayang kat lelaki A..
tapi menggedik, manja2, keluar berdua dengan lelaki B..
kalau satu hari nanti lelaki A tahu...
kau sendiri akan aku gelakkan..**
**orang yang pentingkan diri..
hmm~ lagi la aku tak faham...
kata kawan..
kalau kawan...
mesti lah tolong antara satu sama lain..
ni tak....
kalau dia tau sesuatu benda yang orang lain tak tau..
dia diam je..
kalau orang lain tau apa yang dia tak tau..
dia sibuk nak ambil tau...
hmmm~ **
** dah tu pula...
ada la manusia ni..
bagi aku dia seorang yang xgentlemen..
bukan aku sorang je yang anggap dia camtu..
ada lagi orang lain yang kata dia xgentlemen...
sebab apa..
tak perlu rasanya aku tulis..**
**dan aku pun xsangka ada juga manusia yang terlalu serius..
sampaikan perkara sebesar zarah pun dianggap serius..
hmm~
bosan sungguh...
lansung tak boleh nak berlawak...**
**manusia..
manusia...**
~apelah yang aq merepek ni..~

Saturday, September 12, 2009

..::hari raya::..

**SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...
buat semua muslim n my friends....
MAAF ZAHIR DAN BATIN...**
**mintak maaf dari segala segi..(xlrt nk tls..byk sgt)..
mintak halal makan,minum,wet n byk lagi kot..
huhuhu~ **

Thursday, September 3, 2009

..::rinduu::..

**terasa rindu sgt2...
rindu kt parents...
rindu kt umah...
rindu kt yang tersayang..**

.::lalalala~::..

**Assalamualaikum sumerr....
selamat menyambut bulan Ramadhan...**

**rsnye lm tlmbt lg kn...

Tuesday, August 18, 2009

..::idop aku sekarang::..

**pergh~
sekarang ni....
selama 2minggu aku hidup kt kt alam test 1..
huhuhu~
a naek biol da otak aku sekarang ni..
huhuhu~**

Sunday, July 26, 2009

..::1osyen!!!::..

**aku cukuo sakit hati dengan sorang pompuan ni..
memang tak gune giler la klo kenal die..
dah la pemalas..
ikut suke hati bapak die je..
dah lame giler aku pendam..
sakit hati siot tengok muke die tu..
kenape la nasib aku selalu dapat group dengan pompuan 2..
bencinyeeeeee!!!!
buat keje malas..
baru buat sikit dah kate susah..
baru susah sikit dah malas nak buat..
dah tu..
buat keje suke lepas tangan..
memeng aku rase cam nak maki hamun je die tu depan2..
baru padan dengan muke ko tu.. **

** aku dah naek banci dah tengok muke die tu....
argh~!!!**

Friday, July 10, 2009

..::no cOMmenT::..

** lepas puas aku sakitkan otak aku pk tentang cmne nk wat program 2...
and...
finally..
semalam..
berjalan gak program yang aku dok pk selama ni sampai demam2...
malam semalam aku g kelas dulu..
aku da stat pk aku xdapat la nk tgk program aku 2 cmne..
tp...
dpt gak aku kuar awal...
xbelajar pn..
baek aku kuar dari kelas..
tp..
bile aku datang je kat tempat kejadian...
cdey sangat2...
sebab ape...
xyah la aku btau kot...
ainul la jadi pendengar setia aku...
sampai2 je kt tempat kejadian aku tgk keadaan cm2..
aku troz carik ainul..
buat mase ni..
kt dye la aku lepaskan segalanye...
(thanx a lot ainul)
bagi aku..
aku gagal tok program malam semalam...
cdey xyh citer la..
tp..
aku bersyukur sgt2 ade yang dtg n sudi support aku...**
**thanx to kak nor n amir coz sudi jadi MC malam semalam..
thanx to anis coz bersusah payah crik sponser tok makanan..
thanx to ainul coz tlg handle prog malam semalam n support me..
thanx to abg Dj yang banyak ajar aku mcm2..
thanx to rani n syidek tlg aku design astaka yg "cantik" 2..
thanx to bad,chot,wahida,abg ajid,kak aainaa,k yana,aini,wani,daoz n ramai lagi la...
rasenye klo nk tulis memang pnoh la...
huhuhu~
thanx a lot to u all sebab sudi support n tlg aku...**

Monday, July 6, 2009

..::beRmuLA epISod baRU::..

**sekarang ni sumenye da selesai..
mula plak episod baru aku kt U terchenta ni sebagai pelajar taun 2.. **
** 10 mei 09 - 24 jun 09...
tyme ni aku n sume kaum kerabat senandika yang terlibat sibuk wat preparation tok
Festival Teater Malaysia
Peringkat Negeri Pahang....
agak penat gak n sunyi..
sebab x ramai student ade mase ni kt U.. **
** 21 jun 09 - 27 jun 09...
pergh~!!
mase ni agak penat gak..
sbb tyme ni aku dok sibok ngn PRO-MINDS 2 '09..
nk sambut junior la katekan..
ssh gak rupenye jadi fasi kt U ni..
huhuhu~
tok MINDS kali ni aku dok bwh unit sukan & kebudayaan..
cm senang kan??
susah gak rupenye...
huhuhu~ **
** 28 jun 09..
MINDS '09 da stat da...
tyme ni gak sbenanye ade malam penyampaian anugerah tok pemenang FTM negeri pahang..
huhuhu~
cdey gak la kot..
U aku dapat no 4 dr berbelas-belas penyertaan..
ade orang kate..
"ok la 2.."
yela..
ok la kot... **
**29 jun 09 - 4 julai 09..
bz gle aku tyme nih...
jadi fasi memang penat!!
huhuhu~
xpe.
aku suke..
pengalaman..
hihihi...
sampai bengkak2 gak la kaki aku nih...
aku da xmampu nk jalan...
aku pinjam basikal orang...
hihihi..
4 julai ade khidmat komuniti...
kkitorang g kt felda lepar hilir..
aku jage kt lepar hilir 1....
syok~!!!
mane taknye..
patutnye kene bersih2kan kawasan o ape2 je la yang nampak cm kitorang ni berkhidmat..
tp..
ape yang kitorang wat ( termasuk student baru...)..
kitorang dok kenduri makan buah...
hihihhi~
orang2 kt felda 2 sume kasi kitorang makan buah..
buah durian,rambutan,manggis...
siap bekal bawak balik durian seguni lagi..
syok tol....
aku tyme 2 makan banyak giler durian....
sampi ade junior ni panggil aku akak durian....
hihihi..
lantak la korang nk panggil aku ape pon..
aku suke makan durian..
aku makan la puas2...
lagipon free!!
hihihi....
bukan senang nk mkn free.. **
** 6 julai 09...
da stat da sem baru....
ad class 1 je....
tp...
xblaja pn...
pas2..
aku bz urskan hal club kebudayaan...
khamis ni ade program...
aku la pengarah dye.. **
** sampi cni je la aku nak mengarut...
len kali aku mengarut lagi kt cni..**
p/s : kt cni xde tnet..tp rum8 aku leh dapat tnet...plek tol..

Friday, June 26, 2009

...





Wednesday, June 3, 2009

..::da xde kje::..


** da dkt sebln da aku dok bkampung kt U yg tchenta ni...

bosan seyh..

lme2 blh jadi gile aku cmni..

mne taknye...

pagi- bangun, mandi,lepak2,men game..

tengahari - ikt mood...klo rse nk mkn..aku mkn

malam - latihan teater (aku de wat lthn ke??)

waktu malam je la yg ok..(kot..)

tyme2 laen dok kt blek men game..

huhuhu~

bru la aku dpt rs bosan dok kt U ni..

klo x..

tyme bz de class 2,assignment,test..

aku punye la hrp dpt rilex cm skg...

skg ni..

bosan la plak..

huhuhu~ **

Monday, May 18, 2009

..::tak mampu::..

** aku xmampu nk luahkn ngn kate2..
aku sangat2 rindukan dia...
spe dia 2..
itu rahsia aku.. **

Thursday, May 14, 2009

..::kecewa::..

** kali ni aku rs down n kecewa sgt2..
sbb ape??
ade byk sbb..
slhg 1 nyer result final sem2 aku...
hancussss...
cdey sgt2..
ble tgk result 2...
rs cm xmo da wat pape..
kalo nk nangis...
da xde gne da...
klo nk nyesal pn..
xd mkne gak..
mende da lps..
for the 1st time aku dpt result trok gile cmni..
bkn aku xpnah dpt result trok..
pnah je..
tp..
ni la yg plg trok aq pnah dpt..
rs cm diri ni bodo sgt2 ble tgk result cm2.. **
**mende2 len yg wat aku rs down n kecewa aku xleh nk tls kt cni..
coz..
terlalu personal... **

Sunday, May 10, 2009

..::tidak~!!!::..

**huhuhu~
da lme xtls kt blog..
xsmpt..
huhuhu~
skg ni aku da ad kt U terchenta...
dok umh jap je..
huhuhu~
seb bek mggu dpn ayh aku nk dtg cni..
yea!yea!
spjg cti ni aku agak bz ngn teater negeri..**
** aku da dpt result tok final..
tp..
bru 2 sbjct..
huhuhu~
cdey la..
mmg kcw gle tgk result aku 2..
huhuhu~
cm aku xstdy lnsg je..
huhuhu~
pas ni..
aku kne try my best better than b4..
huhuhu~
xmo da tgk result yg trok2 ni..
huhuhu~ **

Wednesday, April 29, 2009

>>finaLLy..<<

** hahaha..akhirnye abez gak paper final aq tok sem ni..
paper last yg bru aku jwp td paper thermo yg terchenta..
huhuhu~
"sng" gile..
pas ni nk tggu result lak...
cuax seyh..
ntah bpe la pointer aku sem ni.. **
** pas ni cuti sem aku penuh ngn xtvt..
1mei-3mei aku g jejak warisan kt n9..
progrm ni undr club kbdyaan kt U aku nih..
pas2..
7mei-10mei ade bakti siswa kt temerloh..
tp aku xjoin..
ad hal..
hihihi..
after that..
10mei smpai 28 jun aku dok berkampung kt U aku nih..
nk kne wat preparation tok Teater Negeri Pahang..
pergh~
prngkt ngri phg 2..
cm xcy lak aku..**
** aku da xtau da nk tulis ape..**

Saturday, April 18, 2009

..::aiR Oh aIr::..

** huhu~ npe la tiap kli nk test o nk final mst de mslh air..
ri ni da msk 4 hri da xd air kt cni..
huhuhu~
tp..
nsb aq sllu baek..
mst dpt mnd siap bsh bju lg..
xksa la mnd kt umh mk ck aq ke..
kt U ni ke..
huhuhu~ **
** da la 10syen ngn nk final..
tmbh lak ngn mslh air kt cni..
kn bgs klo UMP postpone final..
2gggu smpi ad air..
hehehehe..
bru la smgt.. **

Friday, April 10, 2009

..::da nk fiNal dA::..

**huhuhu~ skg ni da msk stdy week da..
cuax tol..
xlme lg nk final xm..
aq cm xready pape pn lg skg ni..
huhuhuhu~
azam aq nk stdy hard tyme stdy week ni..
klo leh..
aq nk dptkan pointer 3+++..
klo lg bgs lg dpt msk dean list..
hehehhe..
2 la cte2 aq sjk mle2 msk U..**
**2 all my friend..
aq ucpkan gud luck tok korang sme..
jwp final ti leklok taw..**

Sunday, April 5, 2009

~FiesTa teATer seNanDIka~

** Finally tamat gak fiesta teater senandika pas da 2 hri bturut2 ktorg sme dak2 teater senandika bertunggang langgang n bertungkus lumus siap berkampung lg kt Taman Budaya Negeri Pahang..berbaloi gak ngn sme lthn n pnt lelah ktorg slme ni tok jayakan fiesta ni..thanx a lot to all senior2 n rakan2 seperjuangn yg tlbt scr lnsg o xslme ni...thanx jugak to sme org yg byk ajr n tlg aku...kumpulan aq yg wat pementasan teater yg btajuk UBAT menang anugerah "pelakon lelaki harapan- Abg dj" "teknikal terbaik" n plg best "anugerah khas juri - Azlan Umar". wpon de gak 10syen2 wat kje,mcm2 mslh timbul..tp ktorg sme akhrnye dpt gak jyekan prog cm ni..thanx gak tok amir yg bsusah pyh b'usaha tok dptkan kelulusan tok wat fiesta ni...**

**gmbr2 sme aku lm smpt nk trnsfr lg...hehehehe..nti aku de ms,aku upload la ea..**

** mggu ni aq tol2 bz n sgt2 pnt tp aku xksa...aku rs puas dpt wat sme ni...aku xksa klo ad test ke,presentation ke pape je la...klo pndai bhgi ms xslh klo aku nk wat sme 2...**

**skg ni aku kne siapkan slide tok presentation invention englsh sok..huhuhuhu~ cuaxnye~ **

Monday, March 30, 2009

>>teater oh teater<<



~ ni la poster kumpulan aku...ktorg akan wat pementasan ri sabtu ni kol 3 ptg kt Taman Budaya,Pahang..huhuhuhu~
cuax thp dewa skg ni..mne xnye..sume nye ade 4 kumpulan n kumpulan aku yg 1st skali wat pementasan..even aku just jd crew je bkn pelakon..dorg kte aku sgt2 pntg ms pmentasan ri 2... ~
~ubat the musical, 2 la nme tajuk teater kumpulan aku...n...kat sebelah ni poster dye..skrip ni di tulis sndri oleh pengarah teater kumpulan aku merangkap senior aku kt cni..aku mmg respect abez la kt dye..lgu,skrip,pengarah,musikal...sume dye sapu..cayalah..~
~boleh ke aku jadi sorg pengurus pentas yg baik n cemerlang??tkt nye~

Wednesday, March 18, 2009

**anTara 2**

** cinta n cita-cita..mne plg pntg??org kate cinta klo hilang bley dicari..
klo cita-cita xtcapai mne nk pegi..??
hmmm~ **
** dlm hati ade 2 cinta??
ape 2??
cmne leh jadi smpi cm2??
blh ke kte jatuh hati n syg kn 2 org dlm 1 ms??
ad yg anggap 2 maenkn prasaan org len..
tp..
klo tol mende 2 jd cmne??
spe yg harus dipersalahkn?? **
** cinta hadir tanpa di duga..
tp...
bergantung pada diri orang tersebut..
klo dye da ad org yg dye syg..
npe nk crik yg len lg..??
klo btol dye jujur n ikhlas..
dye xkn bercinta dgn 2 org dlm 1 ms..
hnye dri yg mnentukan keputusannye.. **
** cinta mmg blh dcari klo dye ilang scr ttbe..
tp..
andai kate empunya diri pndai bhgikn antara cinta dan cita-cita..
xmustahil org 2 akn bjy..
jgn hanyut dgn cinta dan abaikan cita-cita..
kelak dri sndri yg binasa.. **

Tuesday, March 17, 2009

>>aku rindu dia<<

~ aku rindu kn dye~
~spe dye 2??~
~dia milik ku bkn milik mu~
~hehehe..~
**da lme gak la ktorg xjpe..
huhuhu~
rndu sgt2..
cm2 dugaan ble bjauhan..
huhuhu~
sbr la whai hti..**

..::jOm masUk U::..

~28 feb - 1 mac 09~
**dkt UMP ad progrm JOM MASUK U anjuran KPT ngn ape lg ntah..aku x igt..
rmi gle bdk skola ngn dak matrik yg dtg..
tyme 2 gak ktorg dr Kelab Kebudayaan ad bkak gerai jualan..
cm2 mende yg ktorg jual..
eppy sgt spjg progrm 2..
tp yg sdey nye aku xbpe sht la plak tyme 2..
huhuhu~
but aku stll tlg dorg gak..**
gmbr2 ms progrm 2..
~Dr. Faez dtd ms progrm 2...hehehe..smpt gak aq amek gmbr ngn dye..~

~antara ahli kelab yg tlg jual spjg progrm 2..~



~cup cake nyum nyum..
antra mknn yg ktorg jual..~
**ade byk lg gmbr sbenanye..tp ni je la yg mampu aku ltk..hehehe..**


..::hidUp kt UmP::..

~1st performnce aq dpn rmi org ms Mlm Asimilasi International
Student from China..cuax seyh ms 2...~

~dorg sume wat aku epy sgt pas aku msk Kelab Kebudayaan n knal dorg

wpon aq sllu kne buli tp dorg always taking care bout me..~









~dorg ni la yg sllu sme2 ngn aq g mne2 pn..~