~Tinggalkan link korang kat sini nanti i skodeng k~

Monday, January 31, 2011

..::roti oh roti::..






**Semua orang suka makan roti..(if I’m not mistaken..)

Aku pun suka makan roti..

Macam- macam jenis roti yang ada di dunia ni..

Roti buku, roti canai, roti telur, roti jala dan banyak lagi…(xlarat nak tulis semua)

Yang aku paling suka makan roti cheese bakar..nyum!!nyum!!

Sungguh enak tak terkata...**

~roti canai..sedapnyeeee~


** Tapi ada satu je jenis roti yang aku tak berapa selera nak makan..

Aku tak mahu cerita panjang korang tengok lah sendiri gambar-gambar ini..**







p/s: agak2nya lah kan korang berselera tak nak makan roti macam dalam gambar kat atas nih??aku macam tak sanggup je nak makan..huhuhu~ gambar ni aku ambil kt Mr.Google and amazing nara(kalau nak baca lebih lagi boleh click kat perkataan 2 k..)


4 comments:

Nur Fauzia Khasanah said...

kalau bentuk rotinya seperti itu??
hmm..
mau makan pun su'udzon duluan sepertinya..

me^mYseLF_n_i said...

hehehehe..
harus pikirin dulu sebelum makan...

emy said...

peh!!! xsanggup ak... tidakkkk..

me^mYseLF_n_i said...

nnti aq nk gak pakse ko makn roti 2 emy..hehehhee