~Tinggalkan link korang kat sini nanti i skodeng k~

Friday, October 1, 2010

..::plalyful kiss::..


** playful kiss~ cerita bersiri lakonan hyun joong..
pergh~
comel and handsome sungguh beliau dalam cerita nih..
membuatkan hidung aku berdarah bila tengok kecomelan dan ke'handsome'man dia nih...**

**thanks to kele yang bagi link kat aku untuk cerita bersiri nih...
love u much la kele..
walaupun niat sebenar cik kele ni sebenarnya tak nak bagi aku study..
tapi aku tak kisah...
tak study sebab tengok HJ yang comel ini masih lagi berbaloiiii..
hehehe..
nak tengok cerita ni jugak??click kat sini..**

2 comments:

~[K.E.L.E]~ said...

hahahaaha ade lak nme aku kt blog ko ni weh......da lme xbukak blog...hmmmm

me^mYseLF_n_i said...

hehehehe..
mengglamerkn ko...
ko update la weh blog ko..